06-28580234 info@rootsinhealth.nl

Coachtraject   ‘In 3 maanden meer rust en energie’

Herken je dit?

Lukt het je maar niet om te ontstressen? Zit je vooral jezelf in de weg? Word je er erg moe van en steven je af op een burn-out?

Hoe zou het voor je zijn als je veel meer rust gaat ervaren, heerlijk slaapt, en fris en energiek aan de dag begint? Hoe zou het zijn als alles opeens veel makkelijker lijkt, doordat je makkelijker tegen dingen aankijkt? Hoe zou het zijn als je keuzes maakt die goed zijn voor jou en die jou meer energie geven?

Stop je stress en kies vandaag voor een ander pad met het coachtraject

‘In 3 maanden meer rust en energie’

Voel je weerstand tegen zweverige toestanden? Misschien weet je dat het helpt om anders ademen, maar denk je, hoe dan?

Dat herken ik. Ik pak het daarom zo no-nonsens mogelijk aan. Ik heb gekozen te werken met een methode die meetbaar is. Je kan op een app de resultaten van je oefeningen zien.

Ademen, dat kunnen we allemaal. Meestal doen we dat onbewust. Maar iedereen kan leren daarin te sturen op een hele simpele manier. Je leert je ademhaling te vertragen, regelmatiger te maken, en je traint je aandacht erbij. Daarmee stuur jij het ritme van jouw hart aan. Jouw lichaam krijgt het signaal vanuit jouw hart dat het veilig is, en schakelt van stress naar herstel.

Dat is de basis van het coachprogramma: bewust worden van hoe jij je gedurende de dag voelt, en (ademhalings)technieken leren om bij te sturen. En voordat je het weet, ben je jouw energie aan het managen. Je traint jouw veerkracht, je leert snel te shiften van stress naar herstel en actie en rust op een gezonde manier af te wisselen.

Aan het einde van het traject:

  • Kan jij shiften van stress, angst, reactiviteit, mentale mist, ongeduld, vermoeidheid, naar veerkracht. energie, vrolijk, geduld, mentale helderheid en intuïtie
  • Ben je bewust van je energielekken en energiebronnen
  • Pas je dagelijks technieken toe waarmee je jouw energieniveau reguleert
  • Kan jij stoppen je met piekeren over de dingen die jou bezighouden
  • Leef je meer vanuit gevoel en je maakt makkelijker keuzes

Hierdoor ervaar je meer rust en energie, en heb je alle tools hiervoor zelf in handen.

De investering voor dit traject is slechts 800 euro (excl. BTW)

Dit is inclusief:

  • 7 coachgesprekken van een uur
  • Inner Balance Trainer (met Bluetooth verbinding), dit apparaat meet jouw hartcoherentie
  • Werkboek ‘Werken aan Veerkracht’ van HeartMath Benelux
  • Stress-REM (reductie effect meting) van onderzoeksbureau Soffos

Dit traject wordt doorgaans door werkgevers vergoed.

Het grootste probleem voor mij als jonge moeder was dat ik probeerde om alle ballen in de lucht te houden, en letterlijk de energie uit mijn lijf voelde wegstromen. Als ik zo door zou gaan, zou ik binnen de kortste keren overspannen thuis zitten en dat wilde ik niet. Ik besefte me dat ik een les te leren had, en dat ik dingen anders moest gaan doen, passend bij de fase van mijn leven waarin ik me nu bevind.

De grootste verandering voor mij is dat ik me besef wat er gebeurt als ik druk ben. Ik voel en herken beter de signalen van mijn lichaam en geest als dat gebeurt en ben beter in staat om daar dan ook iets aan te doen. Ik heb geleerd om meer rustmomenten te creëren, en besef ook beter dat ik meer momenten nodig heb om op te laden. En ik merk dat ik dan beter functioneer.

Een van de keuzes die ik bijvoorbeeld heb gemaakt is dat ik op zoek wil naar een andere baan, omdat mijn huidige functie veel energie vraagt, doordat ik continu moet schakelen en vaak op korte termijn zaken moet oplossen die ineens opspelen. Dat vraagt teveel van me en wil ik niet meer.

Een coachingstraject bij Frouwke kan je helpen om meer inzicht te krijgen in hoe jouw lichaam en geest functioneren in een wereld waarin er altijd prikkels zijn, en wat er dan nodig is om de rust te vinden, zodat je weer beter in balans komt. Ook helpt ze je meer bij je gevoel te komen, zodat je beter voelt welke kant je op moet.

E.B. uit Utrecht

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach in Utrecht

Pin It on Pinterest