06-28580234 info@rootsinhealth.nl

Coachtraject   ‘In 3 maanden meer rust en energie’

Herken je dit?

Lukt het je maar niet om te ontstressen? Zit je vooral jezelf in de weg? Word je er erg moe van en steven je af op een burnout?

Hoe zou het voor je zijn als je veel meer rust gaat ervaren, heerlijk slaapt, en fris en energiek aan de dag begint? Hoe zou het zijn als alles opeens veel makkelijker lijkt, doordat je makkelijker tegen dingen aankijkt? Hoe zou het zijn als je keuzes maakt die goed zijn voor jou en die jou meer energie geven?

Stop je stress en kies vandaag voor een ander pad met het coachtraject

‘In 3 maanden meer rust en energie’

Dit is een traject met coachingssessies en online inspiratie, inzicht en informatie

6 coachingssessies – aan het roer gaan staan

In 6 coachingsessies van 60 – 90 minuten gaan wij voelend aan de slag. We werken de hele dag al met ons hoofd. Je hoofd is een groot cadeau dat je ver heeft gebracht. Maar waar jij nu staat vraagt om iets anders. Als je vastloopt en je zoekt naar antwoorden, dan vind je die antwoorden niet in de buitenwereld. Je vindt ze in jezelf, bij je gevoel. Dus daar gaan we naar toe. We kijken naar wie jij bent, naar wat belangrijk is voor jou, we kijken naar hoe jij denkt, wij kijken hoe jij je voelt, en waar jij nu fysiek staat. En vooral: waar jij naar toe wil. Je leert aan het stuur te gaan staan van je eigen leven.

11 weken online training – inspiratie, inzicht en informatie over leefstijl 

Daarnaast ontvang je 11 weken online informatie die jou helpt om inzicht te krijgen in waardoor jij steeds vastloopt, in hoe je dit kan veranderen, en welke leefstijlkeuzes jou gaan helpen. Inspiratievideo’s, informatie over hoe jij je brein kan trainen, over hoe rust, beweging en beweging jou fysiek kunnen helpen, vragenformulieren om zelf na te denken over jouw eigenschappen en valkuilen. Een schat aan informatie waar jij uit haalt wat jou nu verder helpt. En wat vragen bij je oproept, neem je natuurlijk mee naar de coachingssessies.

Aan het einde van het traject:

  • Heb je een ontstress methode geleerd die jij altijd en overal kan toepassen en jou diepgaand en blijvend ontstresst
  • Denk jij anders over jezelf, waardoor jij je anders voelt en je anders gedraagt
  • Heb jij inzicht in je valkuilen en heb je geleerd er niet elke keer in te stappen
  • Weet jij wat belangrijk is voor jou
  • Heb jij inzicht in hoe leefstijlkeuzes (beweging, ontspanning, voeding) jou kunnen helpen, en pas je toe wat jou daarin nu verder helpt

Hierdoor ervaar je meer rust en energie, en heb je alle tools hiervoor zelf in handen.

Jouw investering voor dit traject is nu slechts 397 euro!

Het grootste probleem voor mij als jonge moeder was dat ik probeerde om alle ballen in de lucht te houden, en letterlijk de energie uit mijn lijf voelde wegstromen. Als ik zo door zou gaan, zou ik binnen de kortste keren overspannen thuis zitten en dat wilde ik niet. Ik besefte me dat ik een les te leren had, en dat ik dingen anders moest gaan doen, passend bij de fase van mijn leven waarin ik me nu bevind.

De grootste verandering voor mij is dat ik me besef wat er gebeurt als ik druk ben. Ik voel en herken beter de signalen van mijn lichaam en geest als dat gebeurt en ben beter in staat om daar dan ook iets aan te doen. Ik heb geleerd om meer rustmomenten te creëren, en besef ook beter dat ik meer momenten nodig heb om op te laden. En ik merk dat ik dan beter functioneer.

Een van de keuzes die ik bijvoorbeeld heb gemaakt is dat ik op zoek wil naar een andere baan, omdat mijn huidige functie veel energie vraagt, doordat ik continu moet schakelen en vaak op korte termijn zaken moet oplossen die ineens opspelen. Dat vraagt teveel van me en wil ik niet meer.

Een coachingstraject bij Frouwke kan je helpen om meer inzicht te krijgen in hoe jouw lichaam en geest functioneren in een wereld waarin er altijd prikkels zijn, en wat er dan nodig is om de rust te vinden, zodat je weer beter in balans komt. Ook helpt ze je meer bij je gevoel te komen, zodat je beter voelt welke kant je op moet. Ik vond zelf de afwisseling tussen de persoonlijke gesprekken en de weekopdrachten met informatie over een specifiek onderwerp erg prettig.

E.B. uit Utrecht

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach in Utrecht

Pin It on Pinterest