06-28580234 info@rootsinhealth.nl

Werkwijze Roots in Health

Een aantal kernmerken van een coachtraject bij mij:

Ik ben doelgericht - ik wil met jou werken naar een doel. Ik zal je steeds vragen: waar wil jij naar toe? Jouw doel kan bijvoorbeeld zijn: ik heb meer rust in mijn leven.
We werken vanuit jouw gevoel. Jouw gevoel is de ingang naar ervaren wat er bij jou leeft. Dat is het startpunt om te kiezen voor verandering bij jezelf.
Ik ben gefascineerd door hoe jouw werkelijkheid wordt bepaald door hoe jij naar jezelf en de wereld kijkt.
Ik combineer verschillende methodes en inzichten. Ik geloof dat er vele wegen naar Rome leiden, wij gebruiken wat jou helpt.

De basis: het integrale vitaliteitsmodel van MARK

Integrale vitaliteitscoaching

Als jij fysiek vastloopt, bijvoorbeeld door teveel stress, is er meestal niet een enkele oorzaak aan te wijzen. Ja, je geeft ontspanning waarschijnlijk niet genoeg ruimte in je leven. Ja, het helpt om vaker te gaan sporten. Maar wist je dat je ook meer energie kan krijgen door anders te eten? En er vaak zit meer achter: Hoe kijk jij naar jezelf en de wereld? Hoe ga jij met emoties om? Heb jij een eigen koers, of heb je geen idee waar je zo hard je best voor doet? Het startpunt is je eigen regie: jij bepaalt dat het tijd is voor verandering en daar neem jij verantwoordelijkheid voor. Dit alles valt samen in de integrale vitaliteitscoaching van MARK. Dit is gericht op de samenhang tussen de verschillende dimensies: eigen regie, mentaal, sociaal-emotioneel, fysiek en spiritueel (wie ben ik). Door op vijf dimensies aan jouw vitaliteit te werken, werk je aan de kern van waar jij nu op vastloopt en versterken de verschillende onderdelen elkaar.

E
Ik ben lid van de Beroepsvereniging van Leefstijlcoaches Nederland:
E
Ik maak deel uit van het netwerk van 550 integraal leefstijl- en vitaliteitscoaches van MARK Academy:
E
Ik werk samen met MARK in Company

Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach in Utrecht

Pin It on Pinterest