06-28580234 info@rootsinhealth.nl

Wil jij met meer gemak en meer energie door het leven gaan?

Heb je stress omdat jij veel moet van jezelf? Kom dan nu langs voor een gratis kennismakingsgesprek

Ontstress en Vitaliteits coaching

Je staat midden in het leven. Je wil veel en je kan veel. Je verwacht ook veel van jezelf, je wil eruit halen wat er in zit. Maar je zit jezelf in de weg. Je maakt je druk, je moet van alles van jezelf. Je bent streng voor jezelf, je legt de lat hoog, staat altijd voor anderen klaar, je vindt het moeilijk om grenzen stellen. Waar ben jij nog gebleven in alles wat je doet? Je komt vooruit op wilskracht, maar je wil zo graag dat het wat makkelijker gaat. Je hebt al van alles geprobeerd om te leren dingen anders aan te pakken, maar je maakt steeds maar dezelfde fouten.

 

  Herken je dit:

  • Kom je maar niet tot rust, sta je altijd ‘aan’?
  • Slaap je slecht en pieker je ’s nachts over hoe je de volgende dag door gaat komen?
  • Je weet ook wel dat meer ontspanning, meer slaap, meer beweging, beter eten goed voor je zou zijn. Maar je komt er niet aan toe, of het zet geen zoden aan de dijk. Het lukt je even op wilskracht, maar het leidt je uiteindelijk nergens toe.
  • Want je weet, dit is niet de kern van mijn probleem. Want je weet dat je je eigen stress creëert. Het lukt je alleen niet om het te veranderen, tot je grote frustratie.

  Genoeg

  Je bent daar klaar mee, dit is niet wat je wilt. Dit is ook niet wie jij bent. Je bent juist iemand die zijn verantwoordelijkheid neemt. Je verlangt er naar dat het anders gaat. Je bent nieuwsgierig naar hoe het anders zou kunnen. Want waar verlang je naar? Wil je jezelf ‘uit’ kunnen zetten? Wil je liever voor jezelf zijn? Wil je weer voelen wat voor jou belangrijk is? 

  Van wilskracht naar rust en gemak

  Je beschikt over veel wilskracht. Jouw wilskracht is ook van grote waarde. Maar die zit jou ook soms in de weg. Omdat je maar door blijft ploeteren, omdat je niet op wil geven een succes te maken van wat je aan het doen bent. Maar als je eerlijk naar jezelf bent, weet je dat dit niet houdbaar is.

  Ben jij klaar voor een andere keuze? Wil je jouw wilskracht wel gebruiken om gezonde keuzes te maken, maar die niet meer in zetten om iets vol te houden, door te zetten, desnoods op je tandvlees?

   

  “Als we blijven doen wat we doen, zullen we blijven krijgen wat we krijgen.”

  Ik werk met een combinatie van methodes om jou bewust te maken van jouw valkuilen en patronen en de methode Live The Connection. Met Live The Connection kan je verrassend snel patronen en overtuigingen ombuigen. Deze methode werkt met het onbewuste brein, die veel sneller informatie verwerkt dan je bewuste brein. 

  Ben je er ook klaar voor om dit te proberen? Meld je dan nu aan voor een gratis kennismakingsgesprek, bij mij aan de keukentafel, en dan kijken wij samen hoe wij een traject kunnen samenstellen.

  Integraal leefstijl- en vitaliteitscoach in Utrecht

  Pin It on Pinterest